WeLcOMe To My BloG

WeLcOMe To My BloG

05 November 2009

SELESAI SUDEHHH.....APA YANG SELESAI????

Hohoho...
slamat bertemu kembali and slamat berjuang..
kepada pejuang-pejuang negara sekalian..wahhh...hehe

agak lama gak tak menjenguk and memberi sepatah dua kata di dlm blog sy nie...
rindu pon ade,,hehe..
nak wat camner....
dulu waktu practical ader tenet kan..
so mmg hari-hari la bole melemparkan kata-kata kat blog nie..
wahh..lempar tu..apa punya bahasa da...
harap maaf ye kalian semua dengan kata-kata yang agak tak betul nie..huhu..

skang ni dah abeh practical kan..so mmg dah tak dapat la nak bkak blog slalu..
kalo pegi cc tu baru la bleh bermanja-manja dgn blog..
huhuhu...

urm....
apa yang solesai nie ha...
apo laei...(n9)
btul ker...kalo salah harap di maafkan yer wahai penduduk n9 sekalian...
hehe...

yang solesainyer...
dah anto report tuk final practical..
leganyer...
cam biasa la..kena hantar sendiri dekat lctrer kn..
so pegi la kl dgn family isnin yang lepas...
dan...akhirnya...
alhamdulillah dapat gak jumpa lecterer tu..

bila dah hantar report kira dah complete la semuanyer sem nie...
lega la kojap...
tapi sem depan berat gak la nak memikul semua subject..
harap-harap sem depan dapat la buat yang terbaik kn..
doa-doakan yer wahai kalian semua...

semoga allah memberkati kalian semua...aminnnn....

kat maner sy skang nie erk..cc ker??
ups..owh..tidak-tidak....
sy skang kat umah abang dekat kajang...
abang ada tenet...
apo laei..sudah semestinyer tak lepaskn peluang...hahahaha..
bukak blog la kn...

tp stay sini kejap jer..sok balik la..
apa pon happy sangat dapat bkak blog hari nie..hehe...

(nasihat)
skang banyak bencana and benda-benda yang tak diingini berlaku...
so berbanyak-banyak kn la amalan dan berdoa selalu untuk kebaikan semua...
(peringatan kat diri sendiri sama nie..hehe)

kalo nak bermandi manda and berkelah-kelah kat pantai or sungai ker.....
berhati-hati la yer..kalo cam sungai ker..tgh-tgh mandi tu kalo ternampak ranting-ranting kayu or daun yg banyak kat air trus la naik kat darat...
bahaya..tanda air yg deras akn dtg..
bila dah turunnyer benda-benda nie...mmg air bukit yang laju datang..mmg tak sempat nak lari lagi..
just peringatan la wat semua...


urm..sampai sini dulu coretan tuk harinie...
semoga bertemu kembali yerp..hehehe...

bye..caw cin caw...
da di du..
wahhhh....:p
















4 comments:

zaiMi said...

bestnye dh antar report.. tesis aku gk yg xsiap2 lagi walau pn dateline akhir bulan 11.. haha

tiongTiong coming... said...

slm,

new update from my shop...
necklace felt, hairclip, mobile keychain...

visit my shop k..

tiongTiong coming... said...

hai..
new update from my shop...
felt necklace, hairclip, mobile keychain...

come visit my shop k...

http://feltwishes.blogspot.com

Eyra Rizal~The Makeup Artist said...

KELAS MAKEUP DI SHAH ALAM 20TH DEC INI & DI T'GANU & KELANTAN JANUARY NI! SMS 0162128740 UTK REG!! TEMPAT TERHAD!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM

 

...n-o-r-a-i-n-i-e s-t-o-r-y.... Design By: SkinCorner